29-08-08

Vakantiewerk (en afleiding)

Hier zit ik dan, op de laatste dag van het maandje vakantiewerk, te puffen en te zweten aan mijn bureau en me tevens stierlijk te vervelen.

Hoog tijd om dus nog eens een blogberichtje te schrijven he *Worst employee of the month*

De laatste maand is er (zoals u wel kan vermoeden) niet echt veel spannends meer gebeurd. Na het werk was het steeds hetzelfde liedje: naar huis, misschien nog even buiten hangen met de buurters en dan mijn bed in, klaar om vroeg op te staan en me weer naar kantoor te slepen.

Ik ben niet iemand die gemaakt is om achter een computer te kruipen en heel der dagen gegevens in te geven, zo veel is nu wel duidelijk. Gelukkig kwam ik redelijk snel goed overeen met de collega's op de boekhouding, want anders had de maand nog eindeloos veel langer geduurd.

Deze maand ook nog eens C gebruikt. Dat was meer dan 2 jaar geleden en heeft meer kwaad dan goed gedaan, de eerste week toch. De tweede week dat ik het deed was fantastisch, maar het is geen drugs waar ik me echt 100% geweldig bij voel. Geef mij dan maar een X-je of een simpele Joint :-).

Vanavond heb ik afgesproken met J. om het einde van zijn relatie en mijn werkmaand te vieren. De laatste keer dat we hebben afgesproken, werd ik wakker in zijn bed, met 2 lege flessen wijn naast me en mijn ondergoed in een hoekje opgefrommeld. Vandaag zal het anders zijn. Ik heb me voorgenomen me niet te laten verleiden door zijn innemende lach en zalige lichaam. Zijn woorden doen al genoeg vrees ik.

Ik had hem 2 weken niet gehoord. Gisteren kreeg ik hem opeens aan de lijn, tijdens mijn middagpauze. Na een krot telefoontje waarin ik de mededeling kreeg dat hij zijn vriendin zou dumpen, waarna we een hele middag hebben gesmst. Na een uurtje wist ik niet meer waar ik het had. De ene schunnige volgde de andere op en al snel was mijn hoofd knalrood en kon ik niet meer stilzitten.

Een rood balletje, linten, een keukentafel, een bed met spijlen, een speciale stoel, ... Het ging erover.

Nu is hij bij zijn vriendin, zo dadelijk ex-vriendin. De eerste keer dat ik 1 van zijn liefjes leuk vind en dan dumpt hij haar... Je zal me niet horen klagen of huilen, ik ben steeds blij als hij weer vrijgezel is. Geen enkel meisje is goed genoeg voor hem! of toch in mijn ogen...

Jammer voor het kind, ze heeft echt potentieel, maar niet voor hem :-).

Zo, ik ga voort doen alsof ik druk bezig ben... Tot de volgende wereld :-)

Ps: J'tje: ik was toch even in schok toen ik de naam opving van de nieuwe Lover, but I wish you all the best!!!! offcourse :-)

Ps2: valt het op dat ik iets heb met de letter J... of heeft de letter J iets met mij?!

 

14:44 Gepost door J. in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

12-08-08

Carte Blanche

Een ode aan J'tje :)

Mijn liefste, fijne, zalige, supermooie (echt waar), grappige, gezellige, levenslustige J'tje.

Vorig jaar kwam ik als schuwe (who am I kidding) eerstejaars aan in de H.A en kende daar maar bitter weinig mensen. Bij de eerste les geschiedenis stonden de rokers al snel op een kluitje en daar was ze dan... Stralend blond haar, een guitig gezicht en een lachje waar je helemaal vrolijk van wordt.

Ik vond het niet meer dan normaal om er een klein praatje mee te maken en al snel groeide onze praatjes uit tot ettelijke uren onophoudelijk geklets. Op Ronse sliepen we samen op de kamer en werd het er alleen maar beter op.

J'tje is zo iemand, waar je alles heel erg spontaan aan verteld, iemand die je vertrouwt met je bangste voorgevoelens en donkerste momenten. Zij is degene die als 1 van de eersten wist van de barsten in mijn huwelijk, mijn liefde voor een ander en alle andere grote momenten van verlichting dit jaar.

J'tje helpt me onvoorwaardelijk tijdens de examens, waardoor ze 1 van de weinige is waarvoor ik zou opstaan om te helpen met een taak of huiswerk.

 

En dan nu aan jou persoonlijk:

Lieve meid, je bent in dit kleine jaar dat we elkaar kennen al enorm veel voor me gaan betekenen en ik vind je echt geweldig! Alles wat ik hierbove over je geschreve heb, is 100% eerlijk en ik hoop echt da je zo'n beetje hetzelfde gevoel ebt gehad!

Ik weet da je het niet altijd even gemakkelijk hebt (zeker nu niet), maar ik hoop echt da ik af en toe tg een kleine lach op je gezichtje kan toveren met mijn onnozele opmerkingen/veel te luide (en eerlijke) stem/rare uitdrukkingen.

Ik kijk echt al uit naar volgend jaar! we gaan er een dikke lap op geven en we gaan es late zien waar we verdorie van gemaakt zijn. *Stiekem ben ik blij da je ni ga Erasmussen*

De VOE-Stage ga TE bangelijk zijn en we gaan Zwijnerij uithalen!!! ghehehehe. *Evil laugh*

Meisje, weet da je altijd me alles bij me terecht kan, ook al vinden we zo moeilijk een gaatje om af te spreken, mijn gsm staat altijd aan (en zeker voor u)

Nog zo'n jaartje?

 

Dikke Kus

Oneindige Liefde 

*Blessed Love as I say* 

 

19:00 Gepost door J. in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

09-08-08

Stilte

Sorry aan mezelf en mijn blogpagina dat ik zo lang niks geblogt heb *slap my own fingers*. Het is dan ook een chaotische maand geweest en ik heb amper de tijd gehad om te ademen! haha!

Hier in de Koekenstad loopt alles nog steeds zijn gestage en unieke gangetje. Ik heb me fantastisch geamuseerd met een hele hoop vrienden.

Rondhangen aan de kaaien, kuieren door de stad, naar de parkfeesten in hoboken trekken, in een plas vallen met iemand op m'n rug in het plaatselijke jeugdhuis, fietsen naar rivierenhof en daar van de zon genieten, ...

Ik moet wel toegeven *tot mijn eigen vreemde verbazing*, dat ik het schoolleven serieus begin te missen. Ik mis het ritme van de lessen, het onder de mensen zijn en discussieren over wat voor mij belangrijk is als leerkracht in wording... Ik weet het, veel mensen verklaren me absoluut gek als ze dit horen, maar ik word wel leerkracht voor een reden he?

Het eerste weekend van Augustus zat ik (naar jaarlijkse traditie) op een festivalweide in Geel, omringd door een gezellige rook, zalige muziek en een uitermate Irie Atmosphere. De topnamen waren voor mij: Burro Banton, Civalizee, Aplha Blondy, Bitty McLean. Het was het jaar van de stoffen festivalbandjes, de plaspassen, de Jerky *kots* en de Bob Marley T-shirt!!! Veel (heel veel) volk, maar weer een op en top succes!

Nu is het voor mij tijd om te werken... een vakantiejob op de boekhouding van een internationaal maritiem bedrijf. Geen moeilijk werk, wel slaapverwekkend soms :)

Dat was het voor nu

tot de volgende

kus

17:32 Gepost door J. in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |