29-08-08

Vakantiewerk (en afleiding)

Hier zit ik dan, op de laatste dag van het maandje vakantiewerk, te puffen en te zweten aan mijn bureau en me tevens stierlijk te vervelen.

Hoog tijd om dus nog eens een blogberichtje te schrijven he *Worst employee of the month*

De laatste maand is er (zoals u wel kan vermoeden) niet echt veel spannends meer gebeurd. Na het werk was het steeds hetzelfde liedje: naar huis, misschien nog even buiten hangen met de buurters en dan mijn bed in, klaar om vroeg op te staan en me weer naar kantoor te slepen.

Ik ben niet iemand die gemaakt is om achter een computer te kruipen en heel der dagen gegevens in te geven, zo veel is nu wel duidelijk. Gelukkig kwam ik redelijk snel goed overeen met de collega's op de boekhouding, want anders had de maand nog eindeloos veel langer geduurd.

Deze maand ook nog eens C gebruikt. Dat was meer dan 2 jaar geleden en heeft meer kwaad dan goed gedaan, de eerste week toch. De tweede week dat ik het deed was fantastisch, maar het is geen drugs waar ik me echt 100% geweldig bij voel. Geef mij dan maar een X-je of een simpele Joint :-).

Vanavond heb ik afgesproken met J. om het einde van zijn relatie en mijn werkmaand te vieren. De laatste keer dat we hebben afgesproken, werd ik wakker in zijn bed, met 2 lege flessen wijn naast me en mijn ondergoed in een hoekje opgefrommeld. Vandaag zal het anders zijn. Ik heb me voorgenomen me niet te laten verleiden door zijn innemende lach en zalige lichaam. Zijn woorden doen al genoeg vrees ik.

Ik had hem 2 weken niet gehoord. Gisteren kreeg ik hem opeens aan de lijn, tijdens mijn middagpauze. Na een krot telefoontje waarin ik de mededeling kreeg dat hij zijn vriendin zou dumpen, waarna we een hele middag hebben gesmst. Na een uurtje wist ik niet meer waar ik het had. De ene schunnige volgde de andere op en al snel was mijn hoofd knalrood en kon ik niet meer stilzitten.

Een rood balletje, linten, een keukentafel, een bed met spijlen, een speciale stoel, ... Het ging erover.

Nu is hij bij zijn vriendin, zo dadelijk ex-vriendin. De eerste keer dat ik 1 van zijn liefjes leuk vind en dan dumpt hij haar... Je zal me niet horen klagen of huilen, ik ben steeds blij als hij weer vrijgezel is. Geen enkel meisje is goed genoeg voor hem! of toch in mijn ogen...

Jammer voor het kind, ze heeft echt potentieel, maar niet voor hem :-).

Zo, ik ga voort doen alsof ik druk bezig ben... Tot de volgende wereld :-)

Ps: J'tje: ik was toch even in schok toen ik de naam opving van de nieuwe Lover, but I wish you all the best!!!! offcourse :-)

Ps2: valt het op dat ik iets heb met de letter J... of heeft de letter J iets met mij?!

 

14:44 Gepost door J. in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.