12-08-08

Carte Blanche

Een ode aan J'tje :)

Mijn liefste, fijne, zalige, supermooie (echt waar), grappige, gezellige, levenslustige J'tje.

Vorig jaar kwam ik als schuwe (who am I kidding) eerstejaars aan in de H.A en kende daar maar bitter weinig mensen. Bij de eerste les geschiedenis stonden de rokers al snel op een kluitje en daar was ze dan... Stralend blond haar, een guitig gezicht en een lachje waar je helemaal vrolijk van wordt.

Ik vond het niet meer dan normaal om er een klein praatje mee te maken en al snel groeide onze praatjes uit tot ettelijke uren onophoudelijk geklets. Op Ronse sliepen we samen op de kamer en werd het er alleen maar beter op.

J'tje is zo iemand, waar je alles heel erg spontaan aan verteld, iemand die je vertrouwt met je bangste voorgevoelens en donkerste momenten. Zij is degene die als 1 van de eersten wist van de barsten in mijn huwelijk, mijn liefde voor een ander en alle andere grote momenten van verlichting dit jaar.

J'tje helpt me onvoorwaardelijk tijdens de examens, waardoor ze 1 van de weinige is waarvoor ik zou opstaan om te helpen met een taak of huiswerk.

 

En dan nu aan jou persoonlijk:

Lieve meid, je bent in dit kleine jaar dat we elkaar kennen al enorm veel voor me gaan betekenen en ik vind je echt geweldig! Alles wat ik hierbove over je geschreve heb, is 100% eerlijk en ik hoop echt da je zo'n beetje hetzelfde gevoel ebt gehad!

Ik weet da je het niet altijd even gemakkelijk hebt (zeker nu niet), maar ik hoop echt da ik af en toe tg een kleine lach op je gezichtje kan toveren met mijn onnozele opmerkingen/veel te luide (en eerlijke) stem/rare uitdrukkingen.

Ik kijk echt al uit naar volgend jaar! we gaan er een dikke lap op geven en we gaan es late zien waar we verdorie van gemaakt zijn. *Stiekem ben ik blij da je ni ga Erasmussen*

De VOE-Stage ga TE bangelijk zijn en we gaan Zwijnerij uithalen!!! ghehehehe. *Evil laugh*

Meisje, weet da je altijd me alles bij me terecht kan, ook al vinden we zo moeilijk een gaatje om af te spreken, mijn gsm staat altijd aan (en zeker voor u)

Nog zo'n jaartje?

 

Dikke Kus

Oneindige Liefde 

*Blessed Love as I say* 

 

19:00 Gepost door J. in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

:o !

Jaaaa, nog zo'n jaartje, twee als het kan! Wat lieffff,... ik heb het wel 3x gelezen, echt heel lief,.. Dankjewel, weet maar dat je ook een supermeid bent, die me ook al veel steun heeft geboden en waar ik tijdens de vakantie geregeld aan denk! Ik kijk ook uit naar volgend jaar (eerst nog zorgen dat ik bij je in hetzelfde jaar kom te zitten ;) ), maar we gaan er dan zoiezo iets spetterends van maken! Dankjewel lieve andere J, hope to see you soon, big kissies and huggies (k) !

Gepost door: Forseti | 13-08-08

De commentaren zijn gesloten.