09-08-08

Stilte

Sorry aan mezelf en mijn blogpagina dat ik zo lang niks geblogt heb *slap my own fingers*. Het is dan ook een chaotische maand geweest en ik heb amper de tijd gehad om te ademen! haha!

Hier in de Koekenstad loopt alles nog steeds zijn gestage en unieke gangetje. Ik heb me fantastisch geamuseerd met een hele hoop vrienden.

Rondhangen aan de kaaien, kuieren door de stad, naar de parkfeesten in hoboken trekken, in een plas vallen met iemand op m'n rug in het plaatselijke jeugdhuis, fietsen naar rivierenhof en daar van de zon genieten, ...

Ik moet wel toegeven *tot mijn eigen vreemde verbazing*, dat ik het schoolleven serieus begin te missen. Ik mis het ritme van de lessen, het onder de mensen zijn en discussieren over wat voor mij belangrijk is als leerkracht in wording... Ik weet het, veel mensen verklaren me absoluut gek als ze dit horen, maar ik word wel leerkracht voor een reden he?

Het eerste weekend van Augustus zat ik (naar jaarlijkse traditie) op een festivalweide in Geel, omringd door een gezellige rook, zalige muziek en een uitermate Irie Atmosphere. De topnamen waren voor mij: Burro Banton, Civalizee, Aplha Blondy, Bitty McLean. Het was het jaar van de stoffen festivalbandjes, de plaspassen, de Jerky *kots* en de Bob Marley T-shirt!!! Veel (heel veel) volk, maar weer een op en top succes!

Nu is het voor mij tijd om te werken... een vakantiejob op de boekhouding van een internationaal maritiem bedrijf. Geen moeilijk werk, wel slaapverwekkend soms :)

Dat was het voor nu

tot de volgende

kus

17:32 Gepost door J. in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.