03-05-08

zonnetje

Hoi wereld,

Hier alles ok. vanochtend opgestaan met the worst hangover ever!!! hihihi, ik lijk het toch niet echt te leren. Was iets gaan drinken in Soho, ondertussen toch redelijk vaste stek geworden. Zoals gewoonlijk weer veel te veel drinken gratis gekregen en dan lustte joyce haar cocktail nog niet eens! Ik dus 2 Bloody Mary's naar binnen gegoten met véél te veel tabasco en zout. En ik me dan afvragen van waar mijn kater toch kan komen. haha! Nu ja, eigen schuld, dikke bult.

Vandaag rond 1u naar't stad getrokken, nog steeds zo ziek als een hond en afschuwelijk voos. Had een vriend belooft mee te gaan naar een actie om wiet te legaliseren. Op zich was deze hele actie een mooi plan, maar er was weinig volk, geen enthousiasme en de politie heeft de actie na anderhalf uur al stil gelegd. Op naar de kaaien dan maar. Het zonnetje heeft echt een helend effect gehad op mij en daar ben ik ons Lore dankbaar voor! heb gewoon mijn kop neergelegd en genoten van de wind over mijn lichaam da afwisselde met het zonnetje da me probeerde verbranden. 't is haar niet gelukt hoor :-).

 In mijn katerige bui heb ik echter een aantal vaststellingen gedaan die waarschijnlijk al door 10 000 mensen voor mij gedaan zijn, maar toch.  Belgen zijn echt een raar volkje! We klagen ten eerste altijd over het weer.  Warm of koud, goed zal't voor ons nooit zijn. Is het 30 °C, vinden we het te warm, is het 5°C vinden we het te koud... Maar bij die eerste zonnestralen van de lente, de warme prikjes die onze dagen lichter maken, rennen we allemaal naar onze kast. Slippers, rokjes, shorten, topjes, kleedjes, ... Zo weinig mogelijk stof is de boodschap. En dan trekken we naar de terrasjes en de stranden, leggen onze benen naar boven en genieten van een koud pintje (in mijn geval een ice teake vandaag). We moeten van de eerste tot de laatste straal genoten hebben, of het is geen goede dag geweest.

Echt, ik begrijp er niks van. Het kan nooit goed zijn en we klagen over een te grote massa, maar doen toch maar weer lekker mee?!

Nee, laat mij dan maar rustig een dagje aan de kaaien liggen met een ice tea, goed gezelschap en veel gepraat. Dat is pas een mooie dag en daar heb ik NIKS op aan te merken.

Tot de volgende, weet niet meer wat te schrijven.

X

Joke de Katerkop

18:47 Gepost door J. in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: zonnetje |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.